THE PARK PADEL – KONALA

The Park Padel on valloittanut ulkokentillään Helsingin halutuimmat tontit ja huippulokaatioihin perustuvaa toimintaperiaatetta jatketaan sisähallin muodossa Konalan Ristipellontiellä. Tarjoamme todistetusti parasta mahdollista pelikokemusta panostamalla kenttien ja mattojen laatuun, ja ensimmäisten joukossa tarjoamme myös mahdollisuutta oman pelin videointiin.

Vakiovuorokyselyt: padel@thepark.fi tai 045 131 2575

HUIPPUTASON
FASILITEETIT

Hallimme sijaitsee huippupaikalla Kehä I -varressa, ja autoileville löytyy iso ilmainen parkkipaikka hallin kyljestä. Pelaajia palvelee loka-marraskuusta 2022 alkaen neljä ensiluokkaista Empire Panorama kenttää.

Loistavan pelikokemuksen varmistaa yli 10m kattokorkeus!

Hallista löytyy sekä pukuhuoneet että suihkutilat naisille ja miehille, rento lounge-alue sekä välineet lämmittelytreeniin. Luonnollisesti vuokramailat ja -pallot, tarvikemyynti sekä virvokkeet ja pikkusnäcksit löytyvät myös.

*Rakennamme halliin lisää kenttiä ja fasiliteetteja marraskuun 2022 aikana. Pahoittelemme mahdollista aiheutunutta haittaa.

Pelaamaan pääset klo 6-24 viikon jokaisena päivänä seuraavin hinnoin:
Arkisin 6-15 ja 22-24:

  • 29 € / tunti

Arkisin 15-22 ja viikonloput:

  • 41 € / tunti


Vakiovuoron saat varattua varausjärjestelmän kautta tai sähköpostitse osoitteesta padel@thepark.fi

Haluatko maksaa pelit liikuntaedulla? Sehän sopii! Olethan tässä tapauksessa yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla ennen pelivarauksen tekoa. Luothan itsellesi kuitenkin valmiiksi MATCHi-tilin.

OMIEN PELIEN VIDEOINTI
– MAKSUTTA!

Koska haluamme tarjota asiakkaillemme jotain spesiaalia, käytössämme on MATCHi TV:n striimauspalvelu, joka mahdollistaa ottelun tallentamisen haluttaessa. Videotallenteen saat ladattua itsellesi QR-koodin avulla, ja videotallennetta voi hyödyntää esim. omien pelikuvioiden analysointiin tai puhtaaseen leveilyyn somealustoilla. The Park Padel tarjoaa videot pelaajille maksutta.

YRITYSTAPAHTUMAT
JA YHTEISÖ

Yritystapahtumat

Miltä kuulostaisi virkistyspäivä tai pikkujoulut padelin merkeissä? Meiltä yritystapahtumat avaimet käteen -periaatteella tarjoiluineen kaikkineen. Ole yhteydessä ja suunnitellaan teille sopivin paketti!

Yhteisö

The Park Padel Konala järjestää viikoittaiset americanot sekä ylläpitää WhatsApp-ryhmiä pelikavereiden yhdistämiseksi.

YHTEYSTIEDOT

Osoite: Ristipellontie 1

Puhelinnumero: 045 131 2575

Sähköpostiosoite: padel@thepark.fi

Aukioloajat: 6-24