Säännöt

Padel Aurinkolahden harjoitteluoikeus on henkilökohtainen.

Padel Aurinkolahti ei vastaa henkilövahingoista, esinevahingoista tai jäsenen menetetyn omaisuuden korvaamisesta, ellei vahinko tai menetys johdu Padel Aurinkolahden vakavasta huolimattomuudesta.

Asiakas on vastuussa siitä, että hänen terveydentilansa sallii harjoittelun Padel Aurinkolahden padel-kentillä.

Harjoittelu päihdyttävien aineiden alaisena on kielletty Padel Aurinkolahdessa. Padel Aurinkolahti pidättää tällaisissa tapauksissa oikeuden asiakkuuden lopettamiseen.

Edellytämme asiakkailta hyvien tapojen mukaista käytöstä ja muiden harjoittelijoiden huomioimista Padel Aurinkolahdessa. Asiakkaan tulee noudattaa Padel Aurinkolahden sopimusehtoja ja hyvää urheiluetikettiä.

Padel Aurinkolahti pidättää oikeuden puuttua häiriökäyttäytymiseen ja toistuvasti häiriötä aiheuttavan asiakkaan harjoittelusopimuksen irtisanomiseen.

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi huomaamansa vialliset välineet, laitteet ja varusteet Padel Aurinkolahden henkilökunnalle.

Huonojen sääolosuhteiden vallitessa Padel Aurinkolahti pidättää oikeuden pitää sali suljettuna. Ilmoitamme poikkeuksista aukioloajoissa Instagramissa ja nettisivuillamme.