The Park Hietsu

Uusi kausi alkaa huhtikuussa 2021 pääsiäisestä eteenpäin. Tervetuloa mukaan!

Kesäpassit 2021 myynnissä hintaan 169 €

Kertakäynnit voi ostaa paikan päältä hintaan 12,00 €

*mahdoliset muutokset päivitetään instagramissa @theparkhietsu

 


 

THE PARK HIETSU

The Park Hietsu on ainutlaatuinen ja monipuolinen ulkotreenikeskus (750 m2) Helsingin Hietsussa. Se on avattu kesällä 2018 ja vuoden 2021 kesäkausi avataan taas huhtikuussa, heti kun säät sallivat. Tämä treenikeskus ei jätä ketään kylmäksi ja treenin ohella pääset nauttimaan raittiista ilmasta ja Helsingin parhaasta biitsistä. Postaa someen #theparkhietsu ja kerro kavereillekin, että treenaat Stadin makeimmassa paikassa.

Aukiolojat

Pääsiäisestä eteenpäin:

Arkisin klo 15:30 - 20:00.
Viikonloppuisin klo 10:00 - 19:00.

 

Laitteet ja varusteet

The Park Hietsun laitteista ja varusteista vastaa laadukas ROGUE ja painoja riittää varmasti erittäin vahvoillekin herroille ja leideille.

Voit treenata Parkissa seuraavia lajeja

-Omankehonpaino / crossfit

-Kehonrakennus

-Functional Training

-Circuit / HIIT

-Nyrkkeily

-Liikkuvuus ja fysioterapia

-Jooga

-Urheiluhieronta

-Tanssi

-Calisthenic

-Street Workout

-Barstarzz Workout

-Ryhmäliikunta

-Työhyvinvointi ja yrityksien ryhmäliikunnat

-Ryhmäliikuntatunnit

THE PARK BUSINESS - Palvelut yrityksille

Kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva työntekijä on yrityksen avain menestykseen! Yrityksen hyvinvointiin panostaminen parantaa yhteisöllisyyttä, jaksamista, keskittymiskykyä, tuottavuutta, asiakastyytyväisyyttä, yrityksen imagoa, sekä vähentää sairauspoissaoloja, tapaturmia ja henkilöstön vaihtuvuutta. Hyvinvoivaan työyhteisöön investointi maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.

Räätälöimme tarpeisiinne suunnitellun paketin, johon sisältyy mm. valmennus, tilat, luento. Palvelut voidaan toteuttaa yksittäisinä TYHY-päivinä tai pidemmän aikavälin valmennuspakettina. Ota yhteyttä niin suunnitellaan teidän yritykselle paras mahdollinen kokonaisuus.